Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Espa Banner

 

Με συνέπεια & αξιοπιστία, χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται απο το 2006 με πεδίο εργασιών μελέτες και κατασκευές έργων του πολιτικού μηχανικού

 

Το Προφίλ μας

Το γραφείο ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2006 με πεδίο εργασιών μελέτες και κατασκευές έργων του πολιτικού μηχανικού. Στα 16 χρόνια λειτουργίας, το τεχνικό γραφείο έχει αναλάβει την κατασκευή σημαντικών ιδιωτικών κτιριακών έργων, την εκπόνηση πολλών αρχιτεκτονικών και στατικών μελετών, τη σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων, τη νομιμοποίηση αυθαιρέτων κατασκευών, τη διεξαγωγή πολλών ενεργειακών επιθεωρήσεων, τον έλεγχο και την αξιολόγηση ακινήτων προς πώληση σε ξένους επενδυτές, κυρίως στις Κυκλάδες.

Ο Ξενοφών Πατσιόπουλος, είναι απόφοιτος Πολυτεχνικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών (Τομέας Κατασκευών) το έτος 2002 εκπονώντας την πτυχιακή εργασία με τίτλο, «Μέθοδοι και τεχνικές αποκατάστασης κτιρίων από φέρουσα τοιχοποιία». Το έτος 2004, έγινε κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην επιστημονική περιοχή «Δομοστατικός Σχεδιασμός και Ανάλυση Κατασκευών», του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, εκπονώντας μεταπτυχιακή Εργασία με τίτλο, «Εφαρμογή της Ανάλυσης Σταδιακής Εξώθησης (Pushover Analysis) σε υπάρχον 4/όροφο κτίριο» Εργάστηκε στο Στατικό τμήμα του Γραφείου Δοξιάδη και υπήρξε υπεύθυνος υποστήριξης προγραμμάτων ανάλυσης κατασκευών (ETABS, SAP) στην εταιρεία CSi Hellas. Είναι μέλος του ΤΕΕ από το 2002

Το Προφίλ μας

Οι Υπηρεσίες μας

Έκδοση Οικοδομικών Αδειών
Έκδοση Οικοδομικών Αδειών

Εκπόνηση όλων των απαραίτητων μελετών με γνώμονα την ιδιαιτερότητα και τη μοναδικότητα κάθε έργου, συνεχής επίβλεψη και υποστήριξη και μετά το πέρας αυτού, διαχείριση συνεργείων και κόστους κατασκευής.

Ανακαινήσεις
Ανακαινήσεις

Διαθέτουμε τα κατάλληλα συνεργεία για την ανακαίνιση του ακινήτου, είτε πρόκειται για απλή επισκευή – συντήρηση, είτε για ολική ανακατασκευή. Με συνέπεια και αξιοπιστία και κύριο στόχο την ποιότητα και τη λειτουργικότητα.

Νομιμοποίηση Αυθαιρέτων
Νομιμοποίηση Αυθαιρέτων

Με μέλημα την οριστική νομική κατοχύρωση του ιδιοκτήτη και την επίλυση ιδιοκτησιακών προβλημάτων που προκύπτουν από τις αυθαίρετες κατασκευές, το γραφείο μας δεν αναλαμβάνει μόνο τη ρύθμιση αυθαιρέτων, παρέχει συμβουλές και δίνει λύσεις τόσο για πολεοδομικά όσο και για ιδιοκτησιακά θέματα.

Πιστοποιητικό Ηλεκτρονικής Ταυτότητας
Πιστοποιητικό Ηλεκτρονικής Ταυτότητας

Εύρεση όλων των νομιμοποιητικών στοιχείων ακινήτου, σύνταξη φακέλου δικαιολογητικών, συμπλήρωση ή και ενημέρωση της ηλεκτρονικής ταυτότητας, έκδοση πιστοποιητικού πληρότητας

Ενεργειακά Πιστοποιητικά
Ενεργειακά Πιστοποιητικά

Για την ενεργειακή αναβάθμιση του ακινήτου. Απαραίτητα για την ενοικίαση, τη μεταβίβαση ή την πληρότητα της ηλεκτρονικής ταυτότητας.

Αρχιτεκτονικές Μελέτες
Αρχιτεκτονικές Μελέτες

Με εμπειρία εκατοντάδων μελετών, είτε πρόκειται για μια απλή εσωτερική διαρρύθμιση είτε για την ανέγερση ενός νέου κτιρίου. Με γνώμονα τη λειτουργικότητα, το αισθητικό αποτέλεσμα και την οικονομία της κατασκευής.

Στατικές Μελέτες
Στατικές Μελέτες

Το σημαντικότερο κομμάτι των μελετών, η ασφάλεια των κατασκευών, η βελτιστοποίηση του κόστους κατασκευής και η αντισεισμική θωράκιση των δομημάτων.

Σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων
Σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων

Για την έκδοση οικοδομικών αδειών, τη νομιμοποίηση αυθαιρέτων, τη μεταβίβαση ακινήτων. Σε εντός ή εκτός σχεδίου περιοχές, με εξάρτηση από το κρατικό δίκτυο συντεταγμένων ΕΓΣΑ’ 87.

Αξιολόγηση – Έλεγχος Ακινήτου
Αξιολόγηση – Έλεγχος Ακινήτου

Αξιολόγηση ποιότητας κατασκευής, έλεγχος νομιμότητας και ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

 
 

Επικοινωνία

Πατσιόπουλος Ι. Ξενοφών

Διευθ: Μωρογιάννη 10 Περιστερι, TK 12133

Τηλ: +30210 5770 014

Κιν: +30697 6991 101

Email: info@patsiopoulos.gr


Προβολή Μεγαλύτερου Χάρτη